Tuesday, December 16, 2008

changes..think about it

sometimes people need some change..
kalu tak skrng bile lagi..
takan lagi 10 taun akan dtg kot..
itu time nak kawin..
takan lagi 20 taun akan dtg kot..
itu time nak jage anak..
takan lagi 30 taun akan dtg kot..
itu time nak rajinkan diri ke mesjid..
takan lagi 40 taun akan dtg kot..
time tu dah get ready nak mati..
takan lagi 50 taun akan dtg kot..
sbb time tu, "kubur kate mari,rumah kate pergi"..

SO, perubahan tu tak salah..

janji tak kacau orang,
janji agame xlarang..
janji pegangan korang xberubah..
janji negara nih aman smpi bebile..


no fighting..
no drugs..
no open sex..
no smoking..
no pollution..
no war..
no hatred..
no negative elements..


"you think for changes, u evaluate it, and you accept it stage by stage"

3 comments:

  1. "you think for changes,u evaluate it and you ACCEPT it stage by stage"

    ReplyDelete
  2. no music no life...wakakakakak
    (msk air tol)

    ReplyDelete
  3. haha!
    apa2 aje lah kwn aku nih!

    ^_^

    ReplyDelete